Vogntog til Klaus Michaelsen
HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD + FTPL320 Pendeltip + KTS240 kærre

Klaus Michaelsen har købt to komplette vogntog bestående af et chassis med påmonteret HIAB X-HiPro 302 kran og et NOPA FTPL320 Pendeltip og med et træk bestående af en NOPA KTS240 3-akslet kærre. Det første træk er leveret og nr. to er på vej.

HIAB kranen og NOPA pendeltippet er monteret på et Scania R500 New Generation chassis. Chassiset er med 4-aksler, fuld luftaffjedring og GR17N kabine. Kranen er monteret bagførerhuset. Kranen er med CombiDrive 3 radiostyring, hvor kranens støtteben også kan betjenes fra, og ligeledes er styring til både pendeltippet og kærren programmeret ind i radiostyringen. NOPA FTPL320 Pendel tippet er med aluminiums sider, begge sider med pendel og hydraulisk automatbagsmæk.

NOPA KTS240 kærren der er medleveret som træk til denne opbygning er med dobbelt svingbare sider i aluminium med fjedrehjælp, svenskerbagsmæk der åbner til højre.

Dette flotte træk er leveret til Vognmand Klaus Michaelsen der arbejder med vejgodstransport.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!