Kran og hejs til Arne
HIAB X-HiPro 302 EP-5 CD + SAWO CLF326S-3W

SAWO Køge har leveret en opbygning med en HIAB X-HiPro 302 EP-5 kran og et SAWO CLF326S-3W wirehejs.

HIAB kranen og SAWO hejset er monteret på et 4-akslet Mercedes Arocs 3253LK chassis med sovekabine og fuld luftaffjedring.

Kranen er med CombiDrive 3 radiostyring hvor der til denne opbygning er lagt radiostyring af støtteben ind, styring af tip på hejset, styring af åben og luk til en pendelside samt åben og luk af bagsmæk. CombiDrive 3 er med et med display, så chaufføren altid kan se hvilke funktioner der betjenes. Dermed er der mulighed for let og ergonomisk betjening af opbygningen.

På bilen er der lavet inddækning i højre og venstre side, der giver bilen et flot finish. Inddækningen og hejset er malet i flot rød farve, der står i god kontrast til den sorte HIAB kran og tilsammen giver dette kunden en flot opbygning.

Kunden er Arne Pedersen og Søn ApS som arbejder med diverse entreprenøropgaver, herunder nedrivning, belægningsarbejde og gravearbejde.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!