Fantastisk flot vogntog
HIAB X-HiPro 262 EP-5 + CLF425S-3W + JTC asfalt containerlad med NOPA KTK240 + NOPA CPL320

SAWO Stokkemarke har leveret et komplet vogntog til Allan Frederiksens Vognmandsforretning med en HIAB 262 EP-5 kran, et SAWO CLF425S-3W wirehejs, en JTC termoasfaltkasse med en NOPA KTK240 kærre og et NOPA CPL320 containerlad.

HIAB kranen og SAWO wirehejset er monteret på et Volvo FH650 chassis med 4 aksler og akselafstand på 4.100 mm. Det er et tridem chassis med totalvægt på 32.000 kg.

HIAB X-HiPro 262 EP-5 er en aftagelig kran i 26 ton/meter klassen og denne er leveret med radiostyrede støtteben der styres over CombiDrive betjeningen. Kranen er yderligere lakeret i flot Opal Green farve efter ønske fra kunden.

Opbygningen er inddækket med komplette skørter i begge sider som giver bilen et fantastisk finish.
Der er monteret træk med luftservo for at den medleverede NOPA kærre kan køre med som træk.

NOPA kærren, type KTK240, er med liftaksler med 1. og 3. aksel er leveret med et JTC termo asfaltlad med automatisk eco-top presenning. Sammen med alt dette har kunden også fået et NOPA CPL320 containerlad med pendel lodret. Alt på kærre, hejs og container er fjernstyret.

Hele trækket er leveret af SAWO til Allan Frederiksens Vognmandsforretning, en enkeltmandsvirksomhed, der arbejder med vejgodstransport.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!