Kran og Wirehejs
HIAB X-HiPro 262 EP-5 + SAWO CLF326S-3W

SAWO Kolding har leveret en opbygning med en HIAB X-HiPro 262 EP-5 kran og et SAWO CLF326S-3W wirehejs.

Kranen og wirehejset er monteret på et Volvo FMX 500 chassis, der er fuldt luftaffjedret og med 4 aksler med motormonteret kraftudtag og kort førerhus.

Kranen er med 5 hydrauliske udskud og opnår ved fuldt udlæg en rækkevidde på 15,1 meter, hvor den løfter 1.260 kg. Kranen har radiostyrede støtteben og hydraulisk udtræk samt 2 ekstra rørføringer monteret indvendigt i kranarmen, så slangerne sidder mere beskyttet.

Wirehejset er med en tip kapacitet på 22 ton og en optrækskapacitet på 20 ton og med 2 ekstra ventilsektioner, da der er monteret pendeludtag og hydraulisk udskudsbar kofanger på opbygningen. Sidstnævnte for at kunden kan køre med længere containere uden at have for stort overhæng. Dobbelt containerstop muliggør fleksibel kørsel med containere med individuelle stopmål.

Opbygningen er leveret fra SAWOs afdeling i Kolding til Brdr. Christensen Entreprenør og Vognmandsforretning, der laver entreprenørarbejde og vognmandskørsel.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!