Wirehejs til Brian
SAWO CLF425S-3W

SAWO har leveret endnu et wirehejs, som er et produkt SAWO selv producerer. Denne gang et wirehejs af modellen CLF425S-3W.

Wirehejset er monteret på et 4-akslet Volvo FM 500 Tridem chassis. Chassiset er fra Globetrotter rangen, og er udstyret med langt førerhus og fuldluftaffjedring.

Det monterede wirehejs har en tip kapacitet på 25 ton og en optrækskapacitet på 23 ton. Opbygningen har hos SAWO fået monteret trækbom samt træk, som er udstyret med luftservo. Der er yderligere monteret udtag for automatbagsmæk samt hydraulikudtag for en pendelside, så kunden kan anvende funktionerne på det træk han ønsker at køre med.

Wirehejset er leveret til Brians Renovation ApS, som til dagligt beskæftiger sig med diverse opgaver indenfor renovationskørsel, herunder både dagrenovation og håndtering af organisk affald.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!