Komplet træk til Olaf Jensen
NOPA FTPL320 + HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD + NOPA KTS240

SAWO har i dag netop leveret et komplet træk bestående af et NOPA FTPL320 pendeltip med en bagmonteret HIAB X-HiPro 262 EP-5 CD HiPro kran monteret på chassis og en NOPA KTS240 kærre der fuldender det komplette træk.

NOPA pendeltippet og HIAB kranen er monteret på et 4-akslet Volvo FH540 2+2 chassis med fuld luftaffjedring og en akselafstand på 4.900 mm.

NOPA pendeltippet er i aluminium og har en udvendig længde på 6.450 mm. Det er udstyret med pendel lodret i venstre side og dobbelt svingbar side i højre side. Kranen er monteret på krankonsol bagpå chassiset på et SAWO krankonsol. Kranen er udstyret med CombiDrive 3 radiostyring der kan styre alle kranens funktioner inkl. støttebenene, som er leveret radiostyret.

Sammen med denne opbygning er leveret en fabriksny NOPA KTS240 kærre, der sidder bagefter bilen på det monterede træk, der er udstyret med luftservo.

På opbygningen er der lavet flere smarte løsninger, eksempelvis er der monteret en udtrækbar stige ved værktøjskassen og lavet opstigning til krankonsollet.

Dette vogntog er leveret til Olaf Jensen A/S der arbejder med flere former for vejgodstransport og udlejning. SAWO er glade for at kunne levere denne opbygning, som også blev glædeligt modtaget af Olaf Jensen A/S.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!