Komplet inddækket opbygning
HIAB XS 288 EP-5 HiPro CD + MULTILIFT XR21SL.53

SAWO har netop leveret en kran samt hejseladsopbygning til Vognmand Søren Nielsen. Bag førerhuset er monteret en HIAB XS 288 EP-5 CD kran og bag den er monteret et kroghejs af typen XR 21SL.53. Opbygningen har hydraulisk kofanger.

Kranen er leveret med Combidrive radiostyring og med opstigningsplatform, således det er let tilgængelig for brugeren. Kroghejset er med Ilgang, for ekstra høj hastighed ved aflæsning af tomme containere, og Hurtig tip, der reducerer tiptiden markant. Derudover har kunden valgt funktionen Hurtig sænk. Alle funktioner der sænker CO2-udslippet og mindsker dieselforbruget markant. Det giver betydelige besparelser af både tid og penge.

HIAB kranen og Multilift kroghejset er monteret på et Volvo FH 540 4-akslet trippel chassis med luftaffjedring i for og bag. På siden af chassis er der lavet komplet inddækning med skørter.

Vognmand Søren Nielsen har sit hovedfag inden for kørsel med containere og affald og SAWO er glade for at have leveret en opbygning der kan bidrage til den daglige drift for firmaet.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!