SAWO Thisted leverer sin første opbygning
MULTILIFT XR22SL.61

Den nyåbnede SAWO afdeling i Thisted har netop rullet sin første opbygning ud.

Det drejer sig om en 4-akslet Volvo FMX, der er monteret med et Multilift XR22SL.61 kroghejs med blandt andet funktionerne hurtigtip, ilgang og automatisk sekvensstyring, så alle funktioner kan køres i en arbejdsgang.

Den flotte opbygning er udstyret med udtrækbar kofanger, og den eksisterende brændstoftank er under opbygningen ændret til hydrauliktank.

Opbygningen er leveret til Bejstrup Vognmandsforretning i Fjerritslev, der dermed er den første kunde, der nyder godt af SAWOs tilstedeværelse i Thisted.

SAWO har i 2017 åbnet afdelingen i Thisted for at være tættere på de mange eksisterende og potentielle kunder i området, og øge serviceniveauet.

Bejstrup er et meget alsidigt firma med mange biler, og beskæftigelse indenfor blandt andet transport, anlægsarbejde og entreprenør. De har endnu engang valgt SAWO som leverandør af deres nye materiel.

SAWO ønsker tillykke med den nye opbygning, og velkommen til Thisted.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!