En opbygning til entreprenørkørsel
HIAB XS 244 EP-5 HiPro CD + SAWO CLF 432S-3W

SAWO A/S Kolding har leveret en kran og wirehejsopbygning til Dalby ApS. Den monterede kran er en HIAB XS 244 EP-5 HiPro kran med CombiDrive styresystem. Hejset er et SAWO CLF432S-3W 3-vejs wirehejs. Opbygningen er på et 4-akslet Scania G490 chassis.

Kranen er monteret bag førerhus på et SAWO konsol med hydrauliske multilås, der er yderligere monteret en smøreplatform med trin for let opstigning. Kranen er leveret i en flot post rød farve.

Opbygning er herudover leveret med hydraulisk udskydbar kofanger for at undgå overhæng i bagenden ved kørsel med lange containere.

Dalby ApS arbejder til dagligt med entreprenørkørsel, kloakarbejde og jordarbejde. De sætter en stor ære i deres arbejde og har stor fokus på deres maskinpark, hvorfor SAWO er stolte af at have opbygninger der er en del af denne.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!