To komplette opbygninger til Knud Gade
HIAB XS 244 EP-5 HiPro XSD, SAWO CLF425S-3W

SAWO A/S har leveret to komplette opbygninger til Knud Gade A/S. De to opbygninger er en kombineret kran samt wirehejs opbygning.

Den ene opbygning består af en HIAB XS 244 EP-5 HiPro XSD kran samt et SAWO CLF326S-3W wirehejs, hvor kranen er monteret bag førerhuset. Den anden opbygning består af en HIAB XS 244 EP-5 HiPro XSD kran samt et SAWO CLF425S-3W wirehejs, hvor kranen er aftagelig bag lad. Wirehejs skal bruges til hjælp med af- og pålæsning af containere.

Kranerne er med 5 hydrauliske udskud og kan skydes ud til 15,1 meter. Til kranerne er medleveret en KM602-500C grab med sideplader og rotator. Opbygningerne er monteret og installeret på 32T Volvo chassis, FM 500.

Knud Gade A/S er en virksomhed der har eksisteret i 67 år og beskæftiger sig med vognmandskørsel med præcision, punktlighed og pålidelighed i højsædet. Alle tre ting som denne opbygning fra SAWO vil hjælpe virksomheden med fortsat at opnå.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!