NOPA produkter til Gelsted
NOPA KTS 240 kærre samt NOPA CPL 320 containerlad

SAWO Odense har netop leveret flotte NOPA produkter til Gelsted Transport ApS.

NOPA kærren, type KTS 240 er 3-akslet med 3-vejs tip. Længden på kærren er 6.500 mm med 1.200 mm høje sider i 40/60 mm alu. Venstre side er dobbelt svingbar, hel hvor højre side er med 3-delte sider for mere fleksibilitet.

Derudover er kærren monteret med en hjælpefjeder i venstre side, så det er let for brugeren at løfte siden op uden at blive overbelastet for meget.

Derudover er der leveret en NOPA containerlad, type CPL 320, for wirehejs med pendel lodret, som lukker ned til 15 grader lodret.

Gelsted Transport blev grundlagt i 1964 af Arne Hansen i Gelsted. I 2005 overtog sønnen Peter Hansen forretningen. Firmaet er et lille firma med 2-3 ansatte, dog klares der mange forskellige opgaver, så som krankørsel, levering af containere til affald, levering af sten, grus, granit, og flis samt entreprenør arbejde.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!