Ny NOPA kærre med hjælpefjeder
NOPA kærre KTS 240

Alex Andersen, Ølund har netop fået leveret en 3-akslet NOPA kærre med 3-vejs tip til brug i driften af deres virksomhed. Kærren er leveret fra SAWO, Odense.

Kærren er 5.400 mm i længden og siderne, bag- samt forsmæk er 1.200 mm høje i aluminium. Siderne er hele sider, dobbelt svingbare. Der er valgt automatbagsmæk og en komplet NOPA gennemgående LED lygtebjælke i bag.

Alex Andersen har desuden valgt den gode løsning med en hjælpefjeder, så operatøren af kærren spares for at bruge for mange kræfter og forkerte vrid ved åbning/lukning af siden.

Alex Andersen Ølund A/S i Odense har siden starten af virksomheden i 1964 udviklet sig til at være et af Danmarks førende vognmandsfirmaer med speciale i transport af blomster og andre temperaturfølsomme varer samt stykgods af enhver art. Som moderne vognmandsfirma påtager de også en bred vifte af opgaver, som har relation til varedistribution.

I dag beskæftiger Alex Andersen Ølund A/S på koncernniveau ca. 550 ansatte, hvoraf ca. 340 af disse er chauffører. Vognparken består af ca. 220 lastvognstog.

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!