GRANIT ELEFANT SKÆNKET TIL POLEN 

Tirsdag var en festdag ved Hiab, Polen. Flemming Christensen, grundlægger af SAWO og sammen med sin familie, ejer af SAWO, donerede en imponerende granit elefant. Elefanten vil fremover byde gæsterne velkommen ved indgangen til fabrikken i Stargard, Polen.

Granit elefanten blev døbt ”Hiabalski” og fabrikken afholdte en hel ceremoni som tak for den fine gave. 300 af fabrikkens 400 medarbejdere deltog i ceremonien.

Flemming Christensen holdt en tale for alle de indbudte, hvor han beskrev samarbejdet med Hiab igennem 60 år. Flemming startede selv med at arbejde med Hiab kraner tilbage i 1956 og i 1962 grundlagde han SAWO. Gennem årene har Flemming doneret elefanter til Hiab i Hudiksvall, Sverige – Hiab i Meppel, Holland og til Hiab/Multilift i Raisio, Finland. Ligeledes står der elefanter uden for alle SAWO’s afdelinger og de betyder det samme for SAWO, som Hiabs symbol af elefanten i Hiab’s logo.

SAWO har haft et fantastisk samarbejde med Hiab og ”Hiabalski” er skænket som et særligt symbol på det gode samarbejde og en succesfuld fremtid sammen.

Udover Flemming, afholdte Tomas Blomberg, direktør for Hiabs fabrik i Stargard, en tale, hvor han også kikkede tilbage på historien. Hiabs elefantlogo blev til i 1971, som et symbol på styrke, lang levetid, pålidelighed og tillid – netop som en Hiab kran. Thomas takkede SAWO for at de gennem årene har løftet Hiab til at være en førende leverandør af lasthåndteringsudstyr til transport- og entreprenørbranchen i Danmark.

”Hiabalski” var i trygge hænder under hele transporten til Polen. Opgaven blev nemlig udført af vognmandsfirmaet Bent Mortensen A/S ved Aarhus, Per Mortensen og sønnen Jesper Mortensen. Og så selvfølgelig Hiabs flagskib, den største af Hiab kranerne, X-HiPro 1058. Opgaven blev udført til ug af vognmandsfirmaet, som helt tilbage til i starten af 1960’erne købte deres første Hiab kran. De har igennem alle årene været en meget loyal kunde hos SAWO.

På billedet omkring elefanten ses fra venstre Jesper Mortensen – Bent Mortensen A/S, Ivan Chrost - adm. direktør hos SAWO, Tomas Blomberg – fabrikschef Hiab Stargard, ejer Flemming Christensen, Joakim Andersson – ansvarlig for alle Hiabs kranfabrikker samt Per Mortensen fra Bent Mortensen A/S.

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne vide mere om: