PEZZOLATO FLISHUGGERE OG TRÆBEARBEJDNINGSMASKINER 

SAWO er forhandler af det anerkendte italienske mærke Pezzolato, som producerer skovbrug maskiner, så som bl.a. flishuggere.

Den italienske virksomhed Pezzolato SpA blev grundlagt i 1976, og takket være kvalitetsprodukterne, erhvervede de på kort tid en førende position i Europa.
I dag kan Pezzolato SpA med sine to fabrikker med et areal på 70.000 m2 operere med stor fleksibilitet, der garanterer produkt løsninger specielt designet til at opfylde kundernes behov. Dette er blot nogle af de årsager, der har gjort Pezzolato til en førende virksomhed i Europa og på verdensmarkedet.
Succesen har givet kendskab til kundernes behov, fra små brugere til store landbrug og skovbrug virksomheder. Derfor har Pezzolato SpA skabt en lang række maskiner med forskellige dimensioner og egenskaber for at kunne tilbyde den passende maskine til hver eneste krav.
Et velassorteret reservedelslager, et fuldautomatisk ordrestyringssystem, et bredt og velorganiseret service netværk samt alsidig ressourcestyring sikrer et pålideligt eftermarked.

Se videoer af de kraftfulde maskiner:

Det er SAWO's afdeling i Kolding, Merkurvej 29, som arbejder intensivt med dette område og skovafdelingen kan kontaktes på tlf. 7553 6222.

Ansvarshavende for skovafdelingen er Jens Christian Abild, som har arbejdet med dette område i mange år. 


Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne vide mere om: