GEESINKNORBA BATTERI LØSNINGER

GEESINKNORBA BATTERI LØSNINGER

Vores hybrid systemer er til gavn for miljøet og sparer på omkostningerne. Fordi motoren ikke behøver at køre for at drive det hydrauliske system, er slid på køretøjets motor blevet reduceret, hvilket sparer på reparations- og vedligeholdelsesomkostninger. Operatørerne kan også spare på brændstofudgifterne, da det eneste nødvendige brændstof er til kørsel på indsamlingsruten.

Hybrid Plug-In er baseret på bly-syre-batteriers teknologi, der er blevet afprøvet og testet gennem mange års intensiv brug. Batteriernes kraft er tilstrækkelig for en hel arbejdsdag, og det genoplades om natten, udenfor spidsbelastningsperioden, i 6-8 timer med elektricitet fra lysnettet. Motoren kan slukkes, når føreren forlader bilen og begynder operationen. Det betyder, et roligt og udstødningsfrit miljø for renovationsarbejderne og gør det muligt at opsamle tidligt om morgenen eller om aftenen uden at forsinke trafikken eller forstyrre beboerne.

NYT! Den helt nye LI-ON Power anvender innovativ lithium-ion batteri-teknologi. Det unikke design har ført til flere innovative funktioner såsom letvægt - kun 600 kg - og kompakt design af batteri, der sikrer den højeste nyttelast (ekstra 900 kg) og lavest mulig miljøbelastning i hele køretøjets levetid. Batteriet oplades under kørslen ved hjælp af køretøjets motor og en indbygget generator. I kombination med et hybrid chassis, kan LI-ON Power levere en god balance mellem ydelse og de bedste miljømæssige resultater.

Systemet kan anvendes til alle chassistyper og både til diesel, gas og hybrid.

Systemet passer til:
G-Serien
N3- Serien
N2- Serien
MF- Serien

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!