SAWO SERVICE - DIN  DRIFTSIKKERHED

SAWO kender vigtigheden af, at dit udstyr er i topform. Vi er stolte af, at vi har været markedsledende i over 55 år, indenfor servicering og reparation af alle fabrikater.

Vi er et stærkt team af veluddannet personale, som løbende bliver uddannet i nye teknologier. Ved at lave en serviceaftale med os, får du Danmarks bedste service!

Vi har forskellige servicetyper, som på hver sin måde, kan tilpasses netop dit behov.

Klik HER for at komme til SAWO Service System

Aftaletyper
  • 3S-samarbejdsaftale er en aftale hvor man afregner efter timeforbrug. Du betaler for den tid og de reservedele der bliver brugt ved hvert eftersyn.
  • 3S-serviceaftale giver dig en fastpris på service og lovpligtigt årseftersyn. Eneste meromkostning er forbruget af reservedele. Skal der foretages noget ud over den almindelige service, eller bliver der kasseret dele under eftersynet, udføres det efter timeforbrug. Hvis du ønsker det, kan du få en fast pris på reparationen når omfanget kendes – på den måde får du ingen overraskelser.
  • 3S-Servicekontrakt er en aftale hvor du betaler et fast beløb hver måned i en forudaftalt periode, resten overlader du til os. Med denne aftale kender du dine årlige omkostninger på service og vedligehold.
Vi vinder på dækningsgraden!

Med servicepunkter fordelt over hele landet er vi altid parate til at yde den bedste service til dig!

Vores værksteder er veludstyret med den seneste teknologi og en erfaren medarbejderstab gør, at du trygt og sikkert kan overlade dit udstyr til os.

 

SAWO udfører service på EFFER kraner!

Vi er autoriseret EFFER servicepartner og udfører servicering, reparation og salg af reservedele på alle EFFER kraner.

 

 

Download løsblad vedr. service her

Er tiden knap - lad os komme til dig 

Med vores mange servicebiler kan vi klare de fleste opgaver på din adresse.
På den måde undgår du spildtid til transport og en chauffør der venter på værkstedet.

Servicebilerne er udstyret med de mest relevante reservedele og er det et eftersyn der skal foretages, pakker vi bilen netto til dit udstyr.
Alle vores biler er udstyret, så de kan lave hydraulikslanger på stedet.

Vidste du at...

I vores afdeling i Kolding tilbyder vi reparation og service på hele HSM’s program af skovmaskiner og lagerfører et bredt reservedelessortiment til diverse skovmaskiner.

Loglift og Jonsered skovkraner har i mange år været en af hjørnestenene i vores produktprogram og vi har derfor også på dette område stor erfaring.

 

Danmarks største serviceværksted

Med servicepunkter spredt ud over hele landet og vore mange servicebiler, kan du komme i kontakt med os 365 dage om året.

Så uanset om du skal købe nyt eller brugt, have repareret eller lavet service, så tøv ikke med at kontakte os - for vi ved hvad vi snakker om.

Vi udfører lovpligtigt eftersyn, service og reparation på:

Stykgodskraner - Skovkraner - Hejselad - Tippelad - Personlifte - Skovmaskiner - Medbringertrucks - Renovationskøretøjer - Entreprenørmaskiner - Anhængere og kærrer - Bagsmækløftere - Andet hydraulisk udstyr - Cylindere (egen import) - Hydraulikslanger (også mobilt) - Løftegrej (kæder og stropper) - Hydraulikpumper og oliekølere - Hydraulikanlæg til f.eks. saltspredere og slamsugeranlæg - Samt udførsel af almindelig svejse- og smedearbejde eller opretning af chassis.

Læs desuden mere om lovpligtigt eftersyn ved at klikke HER!

 

 

Kontakt os Luk
Vis
Navn:
Virksomhed:
Tlf.:
E-mail:
Postnr.:
Jeg vil gerne kontaktes vedr.:
Modtag seneste nyt og tilbud på vores produkter og tjenester. Du vil maksimalt modtage vores nyhedsbreve 6 gange årligt. Du kan altid framelde dig, nederst på mailen, hvis du ikke længere ønsker at modtage vores nyhedsbrev!